Bitlles finlandeses, la rutlla o la baldufa… són només alguns exemples de la cinquantena de jocs que es podran practicar cada dia de 5 a 8 de la tarda, a la Plaça Vapor Ventalló, del 4 al 8 de setembre de 2017. És la 1a Setmana de Jocs al Carrer, una iniciativa que vol replicar l’experiència de Manresa on ja fa 15 anys que la van posar en marxa amb molt d’èxit els dies previs a l’inici d’un nou curs escolar.

L’objectiu és redescobrir el plaer de jugar al carrer amb altres companys i companyes superant, a poder ser, els videojocs i les maquinetes.

Cada dia es tancarà la jornada amb la narració d’un conte i el dijous la sessió es perllongarà fins a la mitjanit. A més, del 2 al 10 de setembre s’exposa a la sala Salvador Alavedra dels Amics la mostra “Joc a joc, plaça a plaça”, realitzada per l’associació cultural Lo Llaüt d’Ascó i Toca Joc.

La 1a Setmana de Jocs al Carrer neix amb voluntat de continuïtat i d’estendre’s per diferents places i barris de la ciutat. Està organitzada pel Centre Excursionista, els Amics de les Arts, Toca Joc i el col·lectiu de narradors de contes Vet aquí que, però també hi col•laboren l’Ajuntament, Creu Roja, Prodis i molts altres entitats aportant material, voluntaris i experiències.

VEURE VIDEO CANAL TERRASSA

VEURE ARTICLE DIARI DE TERRASSA