L’ AFA de l’ Escola El Vapor posa a disposició de les famílies una àmplia oferta d’activitats extraescolars per als infants del centre. Des de activitats de lleure fins a esportives, culturals i artístiques.

La inscripció a les extraescolars està condicionada al pagament de la quota de l’AFA (25€) i la matrícula d’extraescolars (20€), que es pot fer en un pagament únic. Teniu tota la informació a la pestanya «Fes-te soci».

  • Adjudicació de les places: Es donarà preferència als infants que hagin fet l’activitat el curs anterior. La resta de places s’adjudicaran per ordre d’inscripció.
  • La comissió es reserva la facultat de suprimir o modificar activitats per necessitats d’organització.
  • Si l’activitat coincideix amb jornada de vaga, dia festiu o festa programada per l’escola, en cap cas es recuperarà l’activitat.
  • En cas que un infant dificulti el bon desenvolupament de l’activitat amb el seu comportament, l’especialista i/o la comissió donaran avís a la família. Si no s’aprecia un canvi de comportament, haurà de deixar l’activitat per garantir-ne el bon funcionament i per respecte tant als companys com a l’especialista. En el cas d’activitats de pagament anual no es retornarà l’import. En pagaments mensuals, es cobrarà el del mes en curs, encara que sigui el dia 1.
  • Es important esperar a la confirmació per part de l’empresa o de la vocalia d’extraescolars de l’ AFA per poder iniciar l’activitat. Aquesta confirmació pot trigar uns dies en arribar.

JA PODEU REALITZAR la inscripció a les activitats ofertades durant el curs escolar des de l’apartat d’ Inscripcions

graella

Podeu consultar la descripció de totes les activitats FENT CLIC AQUÍ

Si teniu algun dubte o voleu algun aclariment, us podeu dirigir a extraescolars@afaelvapor.cat

Darrera modificació 09/12/2023 14:41