Quins avantatges té ser soci de l’AFA?

FESTES

Durant el curs, organitzem les festes de la Castanyada, Nadal, Carnestoltes, Sant Jordi i Fi de Curs.

EXTRAESCOLARS

Podreu participar en les activitats extraescolars, l’acollida matinal o els casals d’estiu.

CASALS

Durant els mesos de juny i setembre, podreu gaudir del Casalet, per allargar l’horari de recollida fins les 16:30h o les 18h. En finalitzar el curs, hi ha disponible el Casal d’estiu.

CANGURATGES

Quan hi ha reunions informatives a l’escola, l’AFA organitza servei de canguratge gratuït. Les famílies que no siguin sòcies de l’AFA, han de pagar 5€ per infant per tal de gaudir del servei.

AFA ACTIVA

Participació a les xerrades i activitats de lleure que es duen a terme, com el curs de patinatge.

FOTOS PATGE

L’AFA fa venir un Patge missatger, al qual els nens i nenes poden lliurar la seva carta per tal que la faci arribar als Reis.

VIATGE 6è

L’AFA dóna suport a les famílies de 5è i 6è en les activitats de recaptació de diners per al viatge de fi de curs, com la cessió de taules i la sala de l’AFA per als berenars, gestió de permisos, organització de festes, etc.

APARCAMENT BICIS

Estem fent gestions per tornar a disposar d’aparcament per a bicis i patinets.

APARCAMENT ESCLAT

Aquells que hagueu de venir a buscar els vostres fills en cotxe, sapigueu que l’AFA té un conveni amb l’Esclat per tal que pugueu fer ús del seu aparcament en horari d’entrada i sortida escolar. Demaneu-nos una targeta d’accés.

COM COL·LABORAR AMB L’AFA?

L’AFA resta totalment oberta a la participació de les mares i pares dels alumnes:

 • Col·laborant en alguna de les comissions existents
 • Creant una nova comissió
 • Participant en les Juntes obertes i les Assemblees
 • Fent propostes

COM FER-SE SOCI DE L’AFA?

 • Hi ha una quota anual per família. Si voleu fer-vos-en socis, cal que ompliu AQUEST FORMULARI i abonar la quota anual:
  • Si no es fa ús d’extraescolars: 25€ per família
  • Si es fa ús d’extraescolars: 25€ per família + 20€ de matrícula d’extraescolars (=45€ per família). L’import de la matrícula és necessari per pagar la coordinadora d’extraescolars a l’escola.
  • Podeu gaudir d’un 10% de descompte en la quota de 25€ en cas de situació d’atur, ERTO, famílies monoparentals o nombroses (=22,50€). Només s’aplicarà un dels descomptes. Cal adjuntar el justificant al formulari d’inscripció.
 • Podeu fer el pagament mitjançant transferència bancària al número de compte següent amb el concepte “Quota AFA [Cognoms, Nom alumne] [Curs]”:

Compte del l’AFA :     IBAN: ES43 2100 4526 37 2200030644

Un cop ingressats els imports, no són retornables les quotes ni la matrícula d’extraescolars si ja s’ha començat l’activitat.

Deja una respuesta