ajedrez-04

Durant els darrers mesos, s’han portat a terme les competicions d’escacs individuals i per equips, que organitza cada curs escolar Consell Esportiu de Terrassa. En aquestes competicions han participat alumnes que realitzen l’activitat extraescolar d’escacs en representació de l’escola El Vapor.

Les altres escoles participants han estat: Escola Pere Viver, Escola La Nova Electra, Escola Ramón i Cajal i Escola Md de Montserrat, totes elles de Terrassa.

Les partides d’ambdues competicions s’han celebrat diversos divendres a l’escola Pere Viver.

Competició per equips:

En la categoria benjamí han participat 6 equips de 4 escoles i en la categoria aleví han participat també 6 equips de 3 escoles diferents. L’escola El Vapor ha estat representada per un equip en la categoria benjamí i dos equips d’alevins.

L’equip benjamí, format per Martí Boira, Abel Alonso i Adam Hanus s’ha proclamat guanyador d’aquesta competició per equips

Competició Individual:

En la categoria benjamí han participat un total de 33 nens i nenes, i en la categoria aleví un total de 46 nens i nenes.

 • Classificació final categoria benjamí:
  1. Jana Ortega
  2. Guillem Marin
  3. Quim Ribas
  4. Martí Boira (Esc. El Vapor)
 • Classificació final categoria aleví:
  1. Nesol Marc Ordoñez (Esc. El Vapor)
  2. Marcos Martinez (Esc. Ramón i Cajal)
  3. Pol Copete (Esc. Pere Viver)

Els següents alumnes de l’escola El Vapor també han participat en aquesta competició individual:Hèctor Sanchez, Gael Bouhouda, Izan Pardo, Pau Buxaus, Arnau Arandes, Víctor Sanchez, Abel Alonso i Carles Lòpez. 

Des de l’Ampa volem felicitar tots els nostres participants i animar a altres nens i nenes a que provin aquest esport.

Enhorabona Campions!

Ampa El Vapor