Estimats pares de P3,

Benvinguts a l’escola el Vapor. Acabeu d’iniciar el període més llarg de l’educació dels vostres fills/es. Comencen 9 anys intensos en què els vostres petits evolucionaran de nens a joves i, on l’escola prendrà un paper fonamental. En aquestes edats, els nens i les nenes se senten orgullosos que els pares col·laborarem en la seva educació i els encanta veure’ns participar en activitats en el centre escolar.

L’AMPA (Associació de Mares i Pares d’Alumnes) és una organització sense ànim de lucre que ens ofereix l’oportunitat de formar part del procés educatiu dels nostres fills. Des de la Junta us animem a participar-hi activament: podeu aportar idees, comentaris o propostes; participar puntualment en l’organització de diferents activitats o també animar-vos a formar part de la Junta Directiva on hi sereu molt benvinguts.

Ser soci de l’AMPA suposa col·laborar i treballar per facilitar l’educació dels nostres fills i filles i ajudar-los a créixer com a persones i, les quotes de soci ens permeten continuar treballant per aconseguir-ho.

Genèricament, l’AMPA s’encarrega, entre altres, de donar suport i assistència als membres de l’associació; potenciar la comunicació entre els diferents sectors de la comunitat educativa; facilitar la conciliació familiar i laboral de les famílies a l’escola i promoure activitats complementàries de lleure, culturals i esportives.

Concretament, l’AMPA de l’escola el Vapor organitza les activitats extraescolars, la celebració de festes populars a l’escola i activitats de formació i lleure per a pares; impulsa la relació entre els pares i el servei de menjador i promou projectes de participació i millora com l’hort urbà o el camí escolar.
Per a més informació, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic a info@ampaelvapor.cat o bé consultar el nostre blog a https://www.ampaelvapor.cat/

Per finalitzar, recordar-vos que el proper dia 10 de novembre de 2016 a les 19:00 hores s’ha convocat l’assemblea ordinària de l’AMPA a la biblioteca de l’escola.

Una abraçada.

La Junta