Ja es troba definitivament aprovada l’activitat extraescolar de música. L’activitat d’instrument queda subjecta a disponibilitat per la manca d’espais. Us podeu descarregar la butlleta a la pagina inscripcions 2015-2016 dins la pestanya d’extraescolars.   O (Clic Aquí)

 

Aquest any ofertarem el “casalet de setembre” per aquells de vosaltres que necessiteu conciliar la vida laboral amb la familiar i per tant recollir els nens una mica més tard. Trobareu més informació a la pestanya “casalet de setembre”. Butlleta inscripció (Clic Aquí)

 

Atenció!! Hem detectat un error en la butlleta d’inscripcions de P5, angles i patinatge es farà a les 16h 35min i no a les 16h 45min. Descarregueu-vos la nova butlleta a a la pagina inscripcions 2015-2016 dins la pestanya d’extraescolars. (Clic aquí)

 

Recordeu que en les activitats en les que girarem rebuts ho farem en els mesos d’Octubre, Gener i Abril. Les despeses generades per impagaments d’aquests, correràn a càrrec de qui els retorni. De totes maneres, enviarem un recordatori uns dies abans de girar el rebut perquè ningú es despisti.

 

Nota aclaratòria dels cinc minuts de decalatge en l’horari de les extraescolars:

El “nou” horari de les activitats extraescolars es refereix a l’horari aproximat d’inici efectiu de l’activitat, els cinc minuts d’abans es el que calculem que es el temps necessari entre la sortida de classe i l’inici efectiu de la extraescolar, així que no us preocupeu, els nens estaran sempre controlats.

 

Per últim tornar a recordar el període d’inscripció: dies 8 i 9 de juliol de 17h a 20h a la biblioteca de l’escola.

I la documentació necessària és:

Fitxa soci AMPA omplerta

Comprovant de pagament de la quota de soci

Butlleta inscripció omplerta (segons nivell infant)

Butlleta específica per activitats de Eina, Tríada, Kids&Us, Sibpalki, Ioga, Manetes, teatre i escacs.