Benvolgudes famílies,

 

Tal com vam explicar a l’assemblea general de l’AMPA del passat dia 10 d’octubre, per al bon desenvolupament de les activitats extraescolars de migdia necessitem incorporar la figura d’un coordinador/a. El volum d’activitats ha augmentat notablement respecte el curs passat i el grau de participació també, cosa que ens fa molt contents, però, alhora, complica l’organització de les activitats i la coordinació amb el servei de menjador escolar. Estem parlant de 121 participants de primària en les diferents activitats que s’ofereixen al llarg de la setmana.

El servei de menjador, degut al volum d’alumnes que atén i a les dinàmiques de funcionament, no pot garantir-nos el suport suficient que garanteixi la qualitat de les activitats (durada, acompanyament de grups, custodiar el material dels alumnes per a l’activitat, obrir i tancar portes d’accés al centre a especialistes i a alumnes que dinen a casa, resolució d’incidències, passar llistes…). Actualment algunes d’aquestes tasques les fan els especialistes, prenent temps a preparar l’espai i fer l’activitat i d’altres no es poden fer o bé no queda clar qui les pot fer.

Amb aquesta incorporació pensem que se solucionaran bona part dels problemes amb què actualment ens estem trobant. A part, a aquesta persona també se li assignaran tasques administratives i d’atenció al soci que actualment fem membres de la junta i que realment ens prenen molt de temps que voldríem invertir-lo en d’altres tasques (tirar endavant propostes,  activitats, participar en les comissions…).

Com es va parlar també en assemblea, el cost d’aquest coordinador s’haurà d’assumir entre les famílies que fan activitats a migdia i l’AMPA. Així, l’import mensual per alumne d’extraescolar migdia serà de 2,5€, a pagar en quotes trimestrals de 7,5€.

 

–          1r pagament al novembre

–          2n pagament al febrer

–          3r pagament al maig

 

Durant aquests mesos es penjarà un comunicat al bloc i s’enviarà mail a les famílies per tal de fer recordatori del pagament.

 

Per qualsevol aclariment us podeu adreçar a extraescolars@ampaelvapor.cat

Salutacions