Benvolgudes famílies,

Durant els dos darrers anys, la comissió d’extraescolars, amb el coneixement i vist-i-plau de la Junta de l’associació, hem estat fent seguiment de l’activitat d’anglès, ja que, tant a criteri nostre com de l’escola, el nivell no es complementava amb el nivell d’anglès de l’escola. A principi de curs, nosaltres i l’escola vam parlar amb l’actual empresa per mirar d’ajustar nivells i metodologia, però considerem que no hi ha hagut els canvis necessaris.

Donat que considerem que és una activitat molt important, hem decidit fer un canvi per guanyar en qualitat.

Ens hem entrevistat amb 4 empreses diferents que imparteixen classes d’anglès, tant en acadèmies com en diferents escoles de Terrassa. En aquest procés hem comptat amb l’escola que, a petició mostra, també s’hi ha entrevistat. Hem triat la que més seguretat ens ha donat, la que hem considerat com a millor opció per als nostres fills i filles. La decisió ha estat unànime i sense dubtes.

La empresa seleccionada ha estat Kids&Us. Aquesta tria no només ha estat per la informació extreta de les entrevistes, sinó també pel què ens n’han dit fora de l’àmbit escolar.

Som conscients que els canvis costen i que a més a més les famílies ho heu sabut abans per l’empresa sortint que no pas per l’AMPA. Aquest no és pas el procés que hauríem volgut. Malgrat tot, pensem que amb el canvi hi guanyarem apostant sobretot per la qualitat.

Finalment, en la reunió d’extraescolars prevista per la propera setmana, vindrà personal de l’empresa Kids&Us qui ens explicarà la seva metodologia de treball i atendran els nostres dubtes.

 

Atentament,

Comissió d’extraescolars.