Benvolgudes famílies,
El proper dijous 9 de maig s’ha convocat des de sindicats de professorat i d’alumnes, una vaga de tots els àmbits educatius. El motiu de la vaga és contra l’avantprojecte de llei d’educació, conegut com a LOMCE, i contra les polítiques austeritat que s’estan aplicant al sistema educatiu. Podeu trobar tota la informació a www.fapac.cat
La junta de l’AMPA, reunida en sessió extraordinària ha decidit donar suport a les reivindicacions en defensa del sistema educatiu i traslladar a les famílies la necessitat de reflexió i mobilització.
En quan el servei de matiners i les activitats extraescolars, les empreses que les ofereixen garanteixen, almenys, serveis mínims.
La Junta de l’AMPA hem procurat posicionar-nos i treballar a favor del model d’escola pública. En aquest sentit hem donat suport a diferents campanyes i plataformes en contra de la LOMCE, a favor del sistema d’immersió lingüística, i en contra les polítiques d’austeritat al sistema educatiu. Fa uns dies vam oferir a tots els pares i mares una xerrada informativa sobre la LOMCE, la qual va tenir molt poca participació malgrat tractar un contingut molt interessant i estar molt ben conduïda.
Ara estem elaborant una pancarta, amb el suport de l’equip de mestres, per ser penjada el dia 9 de maig a la façana de l’escola, amb el següent escrit: “Defensem l’escola pública, de qualitat i en català”.
Us convidem a reflexionar sobre aquest tema i a mobilitzar-vos per una escola pública, de qualitat i en català!!!
Junta de l’AMPA de l’Escola El Vapor.