Davant la situació generada per l’emergència sanitària en relació a la Covid-19, des de l’AMPA volem informar del següent:

 1. En aquest curs es constata una davallada molt important en el número de socis respecte els cursos anteriors. Aquest fet dificulta que es puguin cobrir amb totes les garanties les necessitats de les extraescolars i d’altres projectes, així com el propi funcionament de l’AMPA.
 2. Estem fent tot el possible per mantenir la coordinació de les extraescolars i de totes les activitats que es van anunciar en el seu moment. 
 3. Després de tres cursos escolars amb els mateixos membres a la Junta, hem acordat que es produeixi una renovació. Hi ha alguns membres que deixen les tasques imprescindibles que estan fent actualment. Per poder mantenir tota la gestió que s’està fent a dia d’avui és necessària la implicació i participació de pares i mares d’alumnes, en la mesura de les possibilitats de cada família.

L’AMPA és una eina que realitza una feina important. QUÈ FEM?

 • Gestió de les activitats extraescolars i l’acollida matinal.
 • Organització de festes (Castanyada, Tió, final de curs, i des de fa dos anys es va iniciar la participació al carnestoltes de Terrassa).
 • Gestió dels casals.
 • Canguratges durant activitats informatives presencials de l’AMPA.
 • Ajudes econòmiques puntuals al servei de l’escola i de la comunitat educativa. En aquest sentit destaquem algunes iniciatives realitzades:
 1. Aportació econòmica anual a l’escola adreçada a famílies vulnerables i amb pocs recursos.
 2. Compartició de despeses per la posada en marxa de l’eina de comunicació Dinantia.
 3. Recursos per a la compra de mascaretes transparents per facilitar la tasca de monitors i personal implicat en l’educació dels nens i nenes sords.
 4. Millora de les instal·lacions amb la compra de protectors per a les cistelles de bàsquet per millorar la seguretat de les activitats al pati.
 5. Col·laboració amb l’escola en esdeveniments destacats com les activitats que es fan per La Marató de TV3, la festa dels 10 anys de l’escola i el suport a les activitats relacionades amb el comiat dels nens i nenes de 6è, entre d’altres.

Tots aquests són només alguns exemples de la tasca important que es realitza des de l’AMPA. És per poder seguir fent tot això que necessitem una AMPA forta que permeti millorar les condicions del dia a dia de tota la comunitat educativa.

Esperem comptar amb la vostra col·laboració!

(CONTACTA a info@ampaelvapor.cat)

AMPA El Vapor