Benvolgudes famílies,

Us fem arribar el recull d’activitats extraescolars que hem preparat per al curs 2012/13, una proposta variada, de qualitat, dirigida a tots els nivells i que, en la mesura del possible, esperem que reforci àmbits del currículum educatiu i del PEC del centre escolar. Basada en tres eixos: l’artístic, l’esportiu i el del coneixement.

Aquest curs, proposem introduir activitats a la franja horària del migdia per als grups de primària.

Per tal que pugueu resoldre tots els dubtes que puguin sorgir, el dia 28 de juny a les 18.30 h farem una reunió a l’escola on seran presents les persones que estan al capdavant de les activitats.

Procés d’inscripció:

Un cop hàgiu escollit les activitats que voleu fer, cal formalitzar la inscripció retornant la butlleta d’inscripció, l’autorització de cessió de dades i el comprovant d’ingrés de la paga i senyal (només per aquelles activitats indicades en el full). Caldrà adjuntar-hi una còpia de la targeta sanitària.

El període d’inscripció és des del 3 al 13 de juliol, i podeu fer arribar la documentació a través de:

  • Correu electrònic a l’adreça de l’Ampa: ampavapor@gmail.com 
  • La bústia que l’Ampa té a l’entrada principal de l’escola. 
  • A la sala de l’Ampa els dies 9, 10 i 11 de juliol de les 17.00 h. a les 19.00 h. 

En el cas de les activitats de Món Idiomes, l’Eina i Tríada, cal que, a part d’omplir la butlleta d’inscripció de l’AMPA, cal que contacteu amb l’empresa per tal d’emplenar les dades bancàries i d’altres que puguin necessitar. En el full resum d’activitats trobareu les indicacions i les dades de contacte.

Sapigueu que si un taller té més inscripcions que places disponibles, es farà un sorteig que serà anunciat prèviament. D’altra banda, la comissió es reserva la facultat de suprimir o modificar tallers per necessitats d’organització.

Recordeu que per poder participar en les activitats extraescolars cal que sigueu socis de l’AMPA. El pagament de la quota s’ha de fer efectiu a partir del mes de setembre.

En els següents enllaços trobareu tota la informació i documentació necessària per a la inscripció. Això és:

Esperant que l’oferta sigui del vostre grat, aprofitem per saludar-vos ben cordialment,

Comissió d’’Extraescolars de l’Ampa de l’Escola El Vapor