Benvolgudes Famílies,

Us animem a vota la nostra proposta per al Pla d’Acció Municipal 2018 de l’Ajuntament de Terrassa.

A la cantonada del passeig 22 de Juliol amb el carrer de Giralt i Serrà volem un espai que ocupi tot l’ample carrer amb plataforma elevada, amb marquesina per aixoplugar-se, bancs per seure… un espai pensat pels veïns i les famílies de l’escola, però on també els cotxes puguin passar a poca velocitat creant un espai comú que a més incrementa la seguretat, en definitiva, una PLAÇA DE LA CONVIVÈNCIA.

PlaçaCooperativa

Ara és possible si tu vols. Participa en el PAM de 2018 i vota la proposta per construir aquesta plaça original i innovadora

Escola i veïns del barri tots ens beneficiarem.

Com puc votar?

Només podran votar les persones empadronades a Terrassa (procés d’autorització) majors de 16 anys.

Registra’t a la plataforma municipal https://participa.terrassa.cat/  i segueix les instruccions (primer registrar-te i desprès autoritzar). Si tens cap dubte envia’ns un mail a info@ampaelvapor.cat i mirarem d’ajudar-te.

També ho pots fer presencialment a les Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC) o al punt d’informació del Raval de Montserrat, a l’atri de l’Ajuntament. (Raval de Montserrat, 14).

Tinc 3 vots, a quines altres propostes podria donar el meu vot?

ET RECOMANEM QUE VOTIS també la proposta de l’Associació BiTer de senyalitzar la xarxa de carrils bici per arribar als 150 km!

PAM2018_TOP-BiTercat