Hola Famílies,

Ens hem proposat posar en marxa una primera prova pilot de BUS A PEU a la nostra escola, aquest 3r trimestre!

Què és un Bus a peu o Pedibús?

Normalment, es tracta d’una activitat adreçada al cicle infantil (P4 i P5) i als primers cursos d’educació primària (1r, 2n i 3r). Un pedibús és un autobús que va a peu, i, per tant, segueix una ruta establerta prèviament al llarg de la qual s’han definit i senyalitzat una sèrie de parades, en les quals els nens i les nenes poden “pujar” al pedibús. Les parades segueixen un horari establert prèviament i que s’ha de complir. Un pedibús el guien normalment dos adults (voluntaris o contractats) que se situen un a l’inici i l’altre al final. Els pares i les mares que aquell dia no guien el pedibús acomiaden els seus fills a la parada.

pedibus

Com ho podem fer possible?

  • Ens cal saber les famílies interessades en acompanyar un grup de nens i nenes, en el seu recorregut habitual a peu fins a l’escola.
  • També les famílies interessades en que els seus fills/filles participin en aquest Bus a peu.
  • La idea és començar 1 sol dia a la setmana, per veure com funciona. Un cop valorat entre tots, veiem si ho podem fer més dies.
  • Podem començar amb 1 o 2 rutes, en funció de les famílies interessades.

Ara només cal que ens envieu un correu a camiescolar@ampaelvapor.cat, ens dieu el vostre interès i predisposició, i us mantindrem informats.

Salutacions i bones caminades!

La comissió del Camí Escolar