No només tornen al cole els nostres fills/es, també ho fem nosaltres, oi?

Les mares i els pares necessitem trobar un moment per nosaltres, aquell racó i espai per cuidar-nos, per fora i per dins. Per això us proposem cada dilluns una horeta de pràctica de ioga que ens ajudi a trobar equilibri, on treballar el nostre cos per fer-lo més fort i flexible, on relaxar-nos per treure les tensions que anem acumulant.

Per apuntar-te no necessites ser flexible, no necessites haver practicat ioga mai, no necessites ser una persona calmada,… l’únic que necessites és la voluntat de voler incorporar temps de qualitat a la teva agenda.

Tornem al cole amb impuls! T’hi animes?

INICI: dilluns 2 d’octubre
HORARI: de 20.30 a 21.30
LLOC: Gimnàs de l’escola (ens trobem a la porta principal 10 minuts abans)
APORTACIÓ: 30€ / trimestre

QUÈ CAL PORTAR?:

  • Roba còmoda d’esport, que et permeti movilitat
  • Mitjons i manta o fular, per relaxació final
  • Si ja tens estoreta, porta-la. Al gimnàs en tenim però al no ser específiques de ioga, rellisquen i són petites, i fan que la pràctica no sigui tan còmode. Si et decideixes a comprar-te’n una al Decathlon per exemple en pots trobar d’assequibles.
  • Utilitzem blocs de ioga per poder treballar algunes postures amb més facilitat. Els pots trobar també al Decathlon, al Tiger o a vegades al Lidl, per uns 3 o 5€. Amb 1 bloc és suficient. Si no en tens per començar però, no et preocupis.

PROFE: Marta Figueras. Sóc mare de l’escola i també professora de ioga al meu temps lliure. El ioga és una de les meves passions. Practico ioga des de fa 10 anys i en fa 3 que guio classes de hatha vinyasa (un tipus de ioga dinàmic que posa èmfasis en la coordinació de moviment i respiració). A les meves classes proposo treballar amb el cos com a eina per anar adquirint més consciència corporal, mental i emocional i anar aprenent mica en mica a observar i posar atenció al nostre món interior i a com aquest afecta a la manera com ens relacionem amb tot allò que ens envolta. Les classes són com un laboratori en les que
experimentem l’art d’estar presents.

INSCRIPCIONS/CONSULTES:
Marta
651773469
martafige@gmail.com