Ens ha arribat aquest missatge de l’Escola Can Montllor:
És important llegir amb atenció:
——————————————————————–
Estem cercant grups, entitats i associacions que es solidaritzin amb les famílies de l’Escola Can Montllor. Sabem que com AMPA o associació educativa hi ha moltes associacions que ja heu mostrat el vostre suport. Ara però és diferent. Es tracta de crear una xarxa d’entitats creada des de les entitats mateix. Per donar suport a les famíles del centre i per fer palès la nostra solidaritat.
Veient l’imminent tancament de l’Escola, volem demostrar amb la xarxa d’Amigues i Amics de l’Escola Can Montllor, que les famílies de Can Montllor no estan soles. Que hi ha un bon grapat d’entitats terrassenques que els hi donem suport i que creiem que no s’ha de tancar.
La “feina” de la xarxa serien dues tasques puntuals. Una, fer una roda de premsa amb el número màxim de representants del màxim d’entitats possibles i; dues, fer alguna activitat festiva-reivindicativa senzilla, sempre i quan les entitats de la xarxa s’hi vegin en cor.
Si voleu més informació de l’escola podeu consultar:
Si ho voleu més resumit i vinculat a la xarxa d’amigues i amics vegeu (aquí també hi ha un manifest que estaria bé que el llegiu):

Amigues i Amics de Can Montllor

————————————————————–
Ei! al tanto, avui són ellls, demà, serà un altre, s’ho volen carregar tot, pot ser que fem alguna cosa no?