Benvolguts/des,
Si teniu qualsevol proposta, suggeriment…, si us plau, utilitzeu els canals habituals de l’AMPA per rebre-les, i sobretot indiqueu alguna adreça electrònica o telèfon per poder-vos contestar.
Hem rebut a la bústia de l’AMPA un full amb suggeriments molt interessants que fa referència a la comunicació i a la participació, però no en sabem el remitent i com donar-li resposta, així que ho farem via aquest escrit.
La junta de l’AMPA fa tot el possible per tal que la comunicació amb i entre socis sigui el més àgil i ràpida possible. Els canals utilitzats són principalment el bloc de l’AMPA, les xarxes socials Facebook i Twitter, i la via delegats d’aula. Volem evitar el màxim possible la impressió de papers, que només es farà en els casos necessaris com convocatòries d’Assemblees, o en situacions que es valori com oportú. De totes maneres, procurarem penjar els escrits en els suros de l’entrada principal i d’infantil.
En quan a les activitats, accions, participació… fem fins on podem. Com més siguem millor. La nostra associació es basa en la voluntat per aportar i fer. Hi ha una sèrie de comissions on sempre hi fa falta gent. Així que des de la Junta convidem a tots aquells socis i sòcies que puguin i vulguin, a participar activament per tirar endavant la nostra tasca.
Atentament,
Vocalia de comunicació.