ANEM A COMPRAR AMB LA BICI!
El BiTer participem a una campanya estatal impulsada per ConBici per demanar als supermercats i comerços en general, que habilitin aparcaments segurs de bicicletes dintre del seu espai d’aparcament. Fer la compra amb bici és més fàcil del que sembla i si a sobre, ens ho posen fàcil per aparcar la bici, millor que millor. [+]
SORTIDES DEL BITER
Diumenge 16 de març, a les 10h a l’estació de Renfe (Nord)
RUTA DE TERRASSA A SABADELL
Sortida familiar de nivell mitjà per camins fàcils fins al centre de Sabadell. Passarem per l’antiga estació de Torrebonica i un entorn de prats i boscos de l’Anella Verda de Terrassa. Opció de tornar amb el tren.
Diumenge 30 de març
a les 10h a l’estació de Renfe (Nord)
RUTA DE LES PARRÒQUIES
Farem una sortida urbana fàcil passant per les principals parròquies de Terrassa. Durada prevista: 2 hores. Distància aprox.: 10 km.
Diumenge 6 d’abril
a les 10h a l’estació de Renfe (Nord)
DIA MUNDIAL DE LA SALUT
El BiTer col·labora amb el Consorci Sanitari de Terrassa amb una sortida molt fàcil per anar a la masia de Can Viver de Torrebonica, on hi haurà moltes activitats familiars. Distància: 5 km. Aparcament de bicis tancat. Tornada lliure.
INFORMACIÓ SOBRE LES SORTIDES
Les sortides organitzades pel BiTer estan pensades per a un públic familiar, on puguin venir nens i persones que s’inicien a la bicicleta. A les sortides que surten del nucli urbà per camins, recomanem un nivell mínim. Si no s’indica res, les sortides són gratuïtes, obertes a tothom i no cal inscripció prèvia.
Diumenge 23 de març VINE AL PICNIC JAZZ AMB BICICLETA

El BiTer col·labora amb l’equip organitzador del 33è Festival de Jazz de Terrassa per facilitar l’accés amb bicicleta al recinte del Picnic Jazz. Per això, oferim un servei d’aparcament de bicicletes vigilat i gratuït.
La ubicació serà a la part sud del Parc de Vallparadís, en el Parc dels Sentits.
Informació sobre els grups de música i les activitats: www.jazzterrassa.org

Tots els dijous a les 20h, t’esperem davant de la casa Baumann!

Activitat oberta a tothom, gratuïta i no cal inscripció prèvia. Els recorreguts són tranquils, guiats per voluntaris del BiTer i per carrers de la ciutat. L’arribada serà cap a les 21.30h a la plaça Vella. Porta els teus amics! [+]
SORTIDES D’ALTRES ENTITATS
  • Terra Bici. Sortides diürnes i nocturnes (Terrassa). Facebook
  • Sense Presses. Sortides diürnes i nocturnes (Terrassa). [+]
  • MBICI. Sortides i cursos (Manresa). [+]
  • Bici Baix Llobregat. Sortides fàcils (Sant Boi). [+]
  • Social Bici. Sortides amb bici per a tots els gustos. [+]
  • Biciclot. Cursos de mecànica i més (Barcelona). [+]
EL BITER EN ACCIÓ
La junta directiva del BiTer, els nostres socis i simpatitzants, tenim moltes ganes d’ajudar-te a que tu també facis servir la bicicleta per moure’t per Terrassa. Vine a conèixer-nos! Participa a les nostres activitats! [+]
Properament, obrirem de nou la Biciescola per aprendre a anar amb bicicleta. Estem esperant que acabin les obres del Parc de Vallparadís i altres temes administratius.
El 16 de febrer, 38 ciclistes de totes les edats, hem pedalat a Sant Cugat per un camí fàcil al costat de la via de tren. Un cop a Sant Cugat, hem visitat la botiga VAIC “La vida en bici” especialitzada en bici urbana i cicloturisme. [+]
La propera edició del curs per tenir l’habilitació de Guia Ciclista serà el proper mes de setembre, en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura.