SOS

Benvolguts associats, s’acaba el curs i per l’any que ve hem d’afrontar nous reptes. Com veieu ja ha sortit la proposta d’activitats extraescolars i estem a punt per fer la festa de final d’any. Mirant enrere i tenint en compte que som una junta nova, creiem que la cosa ha anat força be. Però el futur no sembla tan brillant. Per problemes personals d’una banda, ens quedem sense president i pràcticament sense persones encarregades de festes per l’altre. També es fa necessari que algú, amb bon coneixement d’informàtica i de xarxes socials, es faci càrrec de la vocalia de comunicació.

Tots aquests temes els volíem tractar a la darrera assemblea general, però la veritat és que la participació va ser molt escassa (van assistir quatre persones) i quasi totes van assistir per demanar informació de temes molt concrets.

 

Us hem de dir que sense president, l’AMPA no podrà continuar, i que les activitats de matiners, extraescolars, festes i altres quedarien en una mena de limbo i fins i tot s’haurien de suspendre, la qual cosa seria molt perjudicial per molts de nosaltres.

 

Així doncs us emplacem als que esteu interessats perquè envieu a l’adreça info@ampaelvapor.cat la vostra disponibilitat per qualsevol d’aquests càrrecs:

President

Vocal de comunicació

Grup de festes

Aquests càrrecs haurien de quedar consolidats la propera assemblea general, que es convocarà per mitjans d’octubre. Si us plau, recordeu que si no hi  ha cap voluntari, l’AMPA i totes les activitats que impulsa pot arribar a desaparèixer.

 

La junta.