Benvolgudes Famílies,

Esperem que estigueu gaudint d’uns agradables dies festius i que els reis us portin mooooltes coses, sobretot molt d’amor, salut, pau, entusiasme i ganes de contribuir a fer el món més just i solidari.

Per acabar les vacances de Nadal, us proposem una pedalada molt especial el diumenge 10 de gener, que organitzem des de l’AMPA amb la col·laboració de l’associació BiciTerrassa Club (BiTer). Es tracta d’una ruta BICIFAMILY, una ruta amb bici molt fàcil per a tots els públics pels carrers de Terrassa.

Punt de trobada a les 10h a la plaça de la Bicicleta. Activitat oberta a tothom, gratuïta i sense inscripció prèvia. Guiada pels Guies Ciclistes del BiTer. Durada aproximada 2 hores. [La plaça de la Bicicleta és la rotonda del passeig Vint-i-dos de Juliol amb el passeig de les Lletres]

NadiaNerea

De nou, volem seguir amb la nostra acció solidària i la nostra pedalada BiciFamily tindrà un component solidari: volem donar a conèixer la malaltia de la Nadia Nerea de l’escola Miret i Sans d’ Organyà (Alt Urgell). És una nena simpàtica, moguda, extremadament sociable, amb un sisè sentit molt desenvolupat que ens dona lliçons de manera constant perquè és una lluitadora… Va néixer amb una malaltia degenerativa d’àmbit genètic (Síndrome de Tricotiodistrofia). Volem ajudar a l’associació NADIA NEREA CONTRA LA TRICOTIODISTROFIA Y E.R, a donar a conèixer aquesta malaltia i recaptar fons per poder financiar els tractaments.

Us esperem!