Benvolgudes famílies,

 

Des de l AMPA ACTIVA us volem agrair la bona acollida que han tingut el bàsquet i l aeròbic per a pares i mares que ja hem tornat a començar aquest nou curs.

Ja fa dies que anem pensant poder obrir noves activitats per a mares i pares, i seguint les vostres recomanacions, hem pensat a començar per Voleibol i Teatre.

Pel que fa a Vòlei, si hi hagués un grup, la idea seria fer-ho tal com ho fan ara amb el bàsquet. Es decidiria un dia de la setmana i una hora, per poder consultar amb l escola la disponibilitat, i els pares i mares interessats podrien quedar un cop per setmana per practicar aquest esport conjuntament a les instal·lacions de l escola, on ja hi ha una xarxa fantàstica per practicar aquest esport!

 

Pel que fa al teatre, no seria una activitat tan regular. En principi, ens agradaria poder crear un grup de pares i mares, per poder dur a terme alguna representació per als nostres fills en diades assenyalades com pot ser Sant Jordi, final de curs o fins i tot, de cara l any vinent, uns pastorets ben divertits!!!

Començar un grup de teatre, no és gens fàcil, per aquest motiu en aquesta tasca a part de necessitar pares i mares que vulguin actuar per passar i fer passar una bona estona, també necessitem, a qui li agradi cosir, a qui li agradi decorar i fins i tot a qui li agradi escriure per poder fer adaptacions de textos, d’ obres ja escrites, per adequar aquestes a un públic infantil…

De moment, hi ha una mare de l escola, que hi entén molt del tema, que està disposada a donar un cop de mà.

Però el més important de tot, són les vostres ganes de participar en un projecte tan arriscat i compromès, com és la creació d’un grup de teatre.

 

Si us plau, si esteu interessats en qualsevol de les dues activitats que proposem o en les dues, envieu un e-mail a ampaactiva@ampaelvapor.cat, amb l’activitat o activitats on voleu participar, amb les vostres dades nom, cognom, e-mail i telèfon. També poder deixar un paper amb aquestes mateixes dades, a la bústia de l AMPA que hi ha a l escola.

 

TOT AIXO ABANS DEL 22 DE NOVEMBRE.

Esperem que us animeu!! GRÀCIES PER LA VOSTRA ATENCIÓ!

 

AMPA ACTIVA