Enguany iniciem el curs donant protagonisme a aquest bloc com a canal principal d’informació i comunicació. Des d’aquí podreu seguir els comunicats, les notícies i altres informacions d’interès. Si observeu el lateral dret del bloc veureu tots els mitjans que permeten rebre comunicació puntual d’allò que es publica. El bloc permet deixar comentaris als articles publicats.

Llistem a continuació els nous canals per a contactar amb l’Ampa. Nous perquè tant el bloc com el correu electrònic han canviat d’adreça. Nous perquè estrenem presència a les xarxes socials (Facebook i Twitter).

Bloc

La nostra porta oberta a Internet on trobareu puntualment tots els comunicats i circulars informatives és:

http://ampavapor.blogspot.com

Correu electrònic

L’adreça electrònica per tal de conèixer i donar resposta als dubtes, suggeriments, opinions, etc., és:

ampavapor@gmail.com 

Xarxes socials

Fan d’altaveu de la informació que publiquem al bloc:

https://twitter.com/ampavapor

http://www.facebook.com/ampavapor

Bústia

La bústia verda de l’Ampa, serveix per comunicar qualsevol inquietud, dipositar butlletes d’inscripció, etc. Està situada a l’entrada de la secretaria de l’escola.

Volem sumar-nos a la tendència general d’estalvi de recursos evitant les fotocòpies i el repartiment massiu de papers. Trieu el vostre canal preferit d’entre tots els possibles (correu electrònic, rss, facebook, twitter) per seguir el Bloc de l’Ampa Escola El Vapor.

Moltes gràcies i…