FITXA D’INSCRIPCIÓ (en PDF)

ÚLTIM DIA D’INSCRIPCIÓ: 16 d’octubre!!

Benvolgudes famílies,

Ens plau informar-vos de les Jornades d’Iniciació Esportiva 2015/2016, organitzades pel Consell Esportiu del Vallès Occidental, dins al Pla Català de l’Esport.

Aquestes activitats pretenen iniciar als nois i noies de P3, P4 i P5 ( i del 1er i 2on a la primera activitat) a la pràctica esportiva de diferents esports, al mateix temps que coneixen i es relacionen amb altres nois i noies de la seva edat i de diferents escoles.

El calendari d’activitats per aquest curs és el següent:

Procediments i quotes d’inscripció

  1. El cost d’inscripció a una Jornada és de 6.00 euros per nen/a.

El preu inclou: l’assegurança obligatòria de 5 euros per totes les Jornades més 1 euro com a quota de participació de cada  Jornada. ( a l’activitat de Jornada Cerca dels Jocs Olímpics, hi ha un suplement de 3 euros en concepte de transport) La quota total es cobrarà el mes en curs que s’ha realitzat el JIE i no es retornarà l’import en cas que no hi vagi.

  1. El cost del monitor/a de l’Eina Cooperativa (responsable del grup de l’Escola El Vapor) ho assumeix l’AMPA
  2. Caldrà un mínim de 15 nens/es apuntats o no es formalitzarà l’ inscripció al Consell Esportiu, i no es podrà participar a les Jornades del JIE.

Inscripcions

  1. Els interessats hauran de portar els seus infants al lloc i hora de concentració amb l’equipació o xadall de l’Escola. Els acompanyants no podran participar de l’activitat i s’hauran de quedar darrere les tanques/grades…
  2. El monitor/a de l’Eina es farà càrrec dels infants durant l’activitat una vegada arribeu al lloc.
  3. L’esmorzar caldrà que el porti cada nen/a, l’organització obsequiarà als participants de cada jornada amb una beguda.

Si vols participar retorneu aquesta butlleta

abans del DIVENDRES de la setmana anterior al JIE a la bústia de l’AMPA

FITXA D’INSCRIPCIÓ (en PDF)