L’SFERIC DE TERRASSA ofereix als *alumnes de P-4, P-5, 1er i 2on de primària* de la seva escola, sense cap cost, la oportunitat de conèixer de prop el nostre esport, obrint-los les portes del nostre club per aprendre a patinar i prendre contacte amb el Hoquei Patins.

Les activitats es duran a terme tots els dilluns i dimarts del mes de desembre de 17.30 a 19.00 hrs, al poliesportiu de La Maurina (C/ Sardenya, 34, Terrassa).

Durant el desembre el nens podrán anar-hi tants dies com vulguin. La única condició es que cada nen estigui acompanyat d’un pare o tutor. Faciliten patins i sticks a tots els nens. Així doncs, els nens tan sols hauran de portar roba esportiva apropiada i moltes ganes de passar-ho bé.

Per una millor organització, i abans del proper 25 de novembre, agrairem ens confirmin el seu interès a participar mitjançat el correu electrònic (escolasferic@gmail.com).

Per qualsevol dubte o aclariment, preguem ens contactin al telèfon mòbil 609 06 14 92. Secció Hoquei Patins Sferic Terrassa