Ja disposem de l’empresa que s’encarregarà de l’activitat d’escacs i ja es poden realitzar les inscripcions per aquest curs. L’activitat es farà en horari  de migdia els dimecres i tindrà un cost de 25€ mensuals.

Inscriviu-vos-hi omplint el següent document: inscripció completa vapor i envieu-lo a l’adreça electrònica segarra.al@gmail.com. També s’ha d’omplir el formulari d’inscripció d’extraescolars corresponent: Infantil / Cicle Inicial / Cicle Mitjà / Cicle Superior

Hi haurà dos grups en diferents horaris dividits per edat: el grup de 1r a 3r en horari de 13.55 a 14.55 hores i el grup de 4t a 6è es realitzarà en horari de 12.35 i 13.35 hores.

Per a qui hi estigui interessat però no ho tingui del tot clar, també hi ha la possibilitat de fer un tastet d’un dia perquè pugui provar l’activitat per veure si li agrada i s’hi sent còmode. Per fer-ho s’ha d’omplir aquest document promoció escacs vapor, marcar el dia que es vol fer el tastet i enviar-lo per  correu electrònic a segarra.al@gmail.com.

Tant si es vol fer el tastet com si es vol realitzar la inscripció definitiva, la data màxima per apuntar-se és el proper DILLUNS 30 DE SETEMBRE.

Consulteu tota la INFORMACIÓ de l’activitat en els següents documents: escacs extraescolars 19-20 i resum vapor.