Diferents mitjans de comunicació ja s’han fet ressò d’aquesta interessant iniciativa. Cal que siguem molts per a que l’estudi sigui profitós.

http://www.terrassadigital.cat/detall_arxiu/21942/totes/escoles/primaria/responen/una/enquesta/sobre/habits/mobilitat.html

 

http://www.naciodigital.cat/latorredelpalau/noticia/33405/enquesta/sobre/mobilitat/escoles/terrassa

Des de l’AMPA de l’escola El Vapor, volem conèixer com són els nostres hàbits de mobilitat, les opinions i desitjos de les persones de cada dia fem el trajecte d’anada i tornada a l’escola. Fa tres anys, vam fer una primera enquesta de mobilitat i ara, no només la tornem a fer per a la nostra escola, en el seu nou emplaçament, sinó que la volem fer extensiva a totes les escoles de Terrassa.

 

Omplint aquesta enquesta participeu en un estudi sobre la mobilitat a les escoles de primària de Terrassa, per això us agraïm que sigueu sincers, ja que la vostra opinió és molt valuosa.

Enquesta sobre la mobilitat : (Clic aquí)

 

Aquesta enquesta és anònima. Si ens deixeu un correu electrònic, participareu en el sorteig d’un lot de productes ecològics gentilesa de la botiga “ViuLògic”: http://www.viulogic.com/bloc/lot-ecologic-enquesta-mobilitat/

Data límit per omplir l’enquesta: 22/06/2014.