Benvolguts/des,

Enguany, l’ECOFÒRUM’16, que es farà el dia 20 d’octubre al matí al mNATEC de Terrassa, tractarà “La Contaminació, la Qualitat de l’Aire, i la Salut”, comptant amb la participació de tres ponents de destacat reconeixement nacional i internacional i que a més son uns excel·lents comunicadors:

En primer lloc el Sr. Xavier Querol (CSIC – IDAEA), que farà una ponència titulada “La qualitat de l’aire: on som?” la qual ens situarà d’una manera esclaridora l’estat de l’art actual en aquest tema.

A continuació, el Sr. Jordi Sunyer (ISGLOBAL- CREAL), amb la ponència: “Contaminació de l’aire, temps per l’acció” ens aproparà al coneixement de les afectacions de la contaminació atmosfèrica a la nostra salut, amb rigor però també d’una manera fàcil d’entendre i directa.

I per últim, la Sra. Anna Oudin (Investigadora i Doctora de la Universitat d’UMEA, Suècia), ens presentarà un estudi científic que aprofundeix en quelcom inquietant com és la “Relació entre la contaminació urbana i l’augment de les malalties mentals en nens i adolescents. Estudi realitzat per la pròpia Sra Oudin i el seu equip, que sens dubte ens farà reflexionar sobre els nostres hàbits i potser ens ajudarà a valorar més la importància de la bona qualitat de la nostra vida. La ponència es en angles però hi haurà servei de traducció simultània.

La jornada serà moderada i amenitzada per la Elisabeth Carnicé, periodista de TV3

Us animem a inscriviu-vos l’abans possible, cal recordar que l’espai és limitat i la jornada presenta tres ponents que estan a l’avantguarda mundial del tema.

Les Inscripcions es podran fer fins el dia 13 d’octubre al Centre de Documentació i Educació Ambiental (CDEA).

Per correu electrònic: cdea@terrassa.cat

Per a més informació: Tel. 93 739 70 70 ext. 4131

Descarrega’t aquí el PROGRAMA.