El passat mes d’octubre, us anunciàvem l’inici de les obres d’una important actuació urbanística d’un pressupost de 112.000 euros que ha consistit en la semaforització, amb pulsador, de 4 passos de vianants al passeig Vint-i-dos de Juliol, a l’alçada de la benzinera i l’edifici Torredemer.

Ara, estan les obres acabades, i des de l’AMPA hem fet una petita festa d’inauguració: el dilluns 8 de maig a les 17h a la part central del passeig.

Semàfors

També, hem acordat amb l’AMPA de l’escola França i l’Ajuntament, posar aquests cartells ens aquests semàfors nous:

Cartell_VERD

Des de la nostra AMPA, havíem alertat dels riscos d’atropellament que suposaven aquests passos, per una banda per la manca de prudència d’alguns conductors, però també per la imprudència de persones a peu que creuen fora dels passos habilitats. Aprofitem per fer una crida a tots els pares i mares, a extremar les precaucions quan conduïu i que doneu exemple, no creuant enmig del carrer o quan els semàfors estan vermells.

Desitgem que amb aquesta nova actuació per millorar la seguretat en els accessos a l’escola, més famílies s’animin a donar autonomia als nostres nens i nenes, que a partir del cicle mitjà i si les condicions són propícies, puguin fer el camí a l’escola sense haver d’estar acompanyats sempre per persones adultes.

PLÀNOL EN PDF

4_semafors

Recordeu com era abans?

Pas-vianants22J2