Benvolgudes famílies,

El passat dimecres dia 10 d’octubre es va celebrar l’Assemblea General de socis de l’Ampa. Entre els punts tractats hi havia la renovació de l’actual Junta, que no va resoldre’s ja que cap dels socis assistents va presentar candidatura. Donada aquesta situació, es va crear una comissió gestora que de manera provisional tira endavant les activitats de l’Ampa i que es va comprometre davant l’Assemblea a treballar per a la creació d’una nova Junta.

Per què cal una Ampa? 

L’Ampa és l’associació dels pares i mares de l’escola amb l’objectiu de promoure la participació, la representació i la col·laboració en les activitats educatives del centre Gràcies a l’Ampa podem gaudir d’activitats extraescolars, de casals d’estiu, del servei de matiners i de canguratge. Podem generar un espai d’interrelació entre pares i fills a través de les festes tradicionals dins i fora del centre educatiu. Podem generar activitats formatives, de lleure o esportives per als pares i mares. Podem fer el seguiment de serveis, com el de menjador, o bé podem canalitzar inquietuds sobre l’activitat escolar. A més, l’Ampa també té representació al Consell Escolar del Centre. Sense la figura de l’Ampa totes aquestes activitats no serien possibles, i és per això que cal una Junta, amb almenys President, Vicepresident, Secretari i Tresorer.

Fem una crida a tots aquells pares i mares amb ganes de participar i formar part d’una nova Junta, i us convoquem el proper dimecres 24 d’octubre, a les 19:30h, a la biblioteca de l’escola.

Si us plau, confirmeu la vostra assistència per correu-e a l’adreça ampavapor@gmail.com. Si teniu qualsevol dubte, feu-nos-el saber a la mateixa adreça.

Moltes gràcies,

La comissió gestora

Comunicat en pdf: Crida a mares i pares a formar part d’una nova Junta de l’Ampa, núm 07, oct’12