Benvolguts pares i mares,

La Mireia, mare del Carles Macip, ens fa arribar aquesta informació sobre la campanya de recollida de roba  i accessoris per a nens/es de 0 a 12 anys Pla de Desenvolupament Comunitari de Badia del Vallès.  Des de l’Ampa en volem ser altaveu.

“A partir del dilluns 23 d’abril, iniciem una campanya de recollida de roba i accessoris per a nens/es de 0 a 12 anys per tal de poder posar en marxa a Badia un servei de préstec de roba i material infantil per a la comunitat.

Aquest projecte neix d’una col·laboració entre el departament de Benestar Social de l’Ajuntament, el Pla de desenvolupament Comunitari, l’associació de Voluntariat Social i el departament de Petita infància i famílies de l’Ajuntament. Aquest servei funcionarà a base d’un sistema de préstec. A canvi d’emportar-se roba o accessoris, les persones tindran tres opcions: entre deixar material, deixar una fiança simbòlica o dedicar temps al mateix projecte. La idea és poder donar un suport a les famílies de Badia en aquest context de crisi, implicant-les en el mateix funcionament del projecte i potenciar la reutilització de les coses que encara serveixen.

De moment, estem en la fase de recollida de material, i per això, convidem tothom a portar-nos els dilluns 23 d’abril, de 16 h a 19 h i dilluns 7 de maig, de 16 h a 19 h, les coses que ja no fan servir, a condició que estiguin netes i en bon estat.”

Informació d’origen: Tècnica PDC Badia del Vallés, http://placomunitaribadia.blogspot.com/