Benvolgudes famílies,

 

Comença un nou curs, i volem fer balanç de les celebracions del curs passat.

 

La comissió de festes actual, porta dos anys treballant perquè les festes de l’escola surtin el millor posible, però a vegades no arribem a fer tot el que voldríem, per falta de participació per part dels pares i mares de l’escola…

 

La comissió està formada per 6 persones, les quals ens encarreguem de la preparació de les festes. Existeix una feina abans i després de cada festa, que no es veu, però que hi és. En el grau del possible, també hi som allà repartint els berenars i el que es necessiti fer en cadascuna de les festes  i celebracions que es fan a l’escola: Castanyada, Nadal (tió, patge reial, calendaris), Carnestoltes, St. Jordi, festa de final de curs.

 

És per això que el curs passat vam decidir pagar a ‘tercers’ perquè els nostres fills i filles poguessin gaudir de tallers que no es podrien haver fet d’una altra manera degut a la poca participació dels pares i mares.

 

En quant a la festa de final de curs 2013-14, informar-vos que vam decidir fer aquest estil de festa, motivats pel Picnic-Jazz, ja que les primeres reunions que vam fer a la comissió, eren per aquelles dates, i ens va semblar una bona idea.

 

Només comentar-vos que aquest any seguirem en la mateixa línea, a no ser que ens sorprengui un devessall de voluntaris i voluntàries, que sempre seran benvinguts.

Als vostres fills els hi encantaria que hi participéssiu!!

 

 

 

 

Comissió de Festes.