Estimats pares i mares: L’AMPA de l’escola EL VAPOR estem preparant el Casal d’estiu d’aquest any. Com l’any passat serà l’entitat COOPERATIVA LA FÁBRICA qui gestionarà el Casal. A  continuació fem una petita introducció sobre el Casal (què és, com funciona, etc.)

El casal d’estiu

El casal d’estiu és un espai de vacances i de trencament de la rutina diària dels infants al llarg del curs.
L’educació en el lleure permet viure experiències vitals lúdiques i creatives i situa l’educació en valors en un nivell de vivència personal intensa. Mitjançant les activitats, es treballa la formació integral dels infants: física, emocional, creativa, autonomia personal i relacionals.
Les activitats del casal estan desenvolupades a partir del centre d’interès, i estan adaptades als diferents grups d’edats dels infants del casal.

El centre d’interès

A partir del centre d’interès es treballaran les activitats. Cada any es fa servir un centre d’interès diferent, que és l’eix al voltant del qual es desenvolupen les activitats; el circ, l’espai, la mitologia, etc., són el fil conductor per establir les activitats i la seva programació, amb un inici d’activitat i un fi, per tal que els casals sigui un recorregut pel centre d’interès i els seus espais i personatges. 
Abans d’iniciar el casal rebreu la informació amb la descripció, els objectius específics i les activitats del centre d’interès. 
La programació es fa de manera setmanal, amb activitats variades que inclouen:

  • Activitats a l’exterior, aprofitant els recursos de l’entorn (parcs, places habilitades, etc.)
  • Excursions i sortides, al menys una a la setmana aprofitant els recursos de la ciutat. (Parc de Vallparadís, etc.)
  • Activitats d’estiu, amb un protagonisme especial de l’aigua (jocs d’aigua, etc.)
  • Activitats al centre, com ara manualitats, activitats esportives, etc.
Organització dels dies

L’organització del casal es fa de manera setmanal, amb els horaris, els espais i les activitats que es desenvoluparan. A l’inici del casal rebreu el calendari amb les activitats programades.

Reunió de pares i mares

La reunió informativa tindrà lloc el dia 27 de maig de les 17 a les 18 hores al menjador de l’escola on LA FÁBRICA explicarà el funcionament de les activitats. És molt important la vostra assistència. Hi haurà servei de monitoratge.

Període i procediment d’inscripció

Les inscripcions es podran formalitzar del 20 al 31 de maig. Es deixaran exemplars a la secretaria de l’escola. Per formalitzar-la s’ha d’omplir i pagar una reserva de plaça de 50,00 € al 2107 0077 54 3265157107 de Unnim (antiga Caixa Terrassa) indicant el codi VA40 i el nom de l’infant. Un cop fet el pagament, s’ha de grapar el comprovant del pagament a la fitxa d’inscripció i deixar-les a la bústia de l’AMPA. La resta de la quota es cobrarà per rebut girat de l’1 al 5 de juliol. Tingueu en compte que la anul·lació de la inscripció suposarà perdre la quota de reserva de la plaça.

Documentació necessària

Fitxa d’inscripció omplerta adequadament, justificant de paga i senyal i foto.

Dates, horaris i quotes

Es farà un descompte del 5% als segons germans i successius.
Si es fa una sortida amb autocar privat: 5,00 € per excursió de suplement.
Preu del servei de menjador
El preu del servei serà de 4,50 € (IVA Inclòs.) pels infants que es quedin cada dia, inclou el cost del servei de càtering i les despeses de gestió.

Preu del servei de Bon dia
Els nens/es que ho necessitin podran arribar a l’escola a les 8h del matí. El preu del servei serà de 2,5€/hora pels nens que es quedin les 5 setmanes i de 5€/hora pels nens/es d’una a 4 setmanes. Si s’arriba a un mínim de 10 infants al llarg del casal es farà servir la quota d’acollida matinal mensual de l’escola.

Més informació

A clafabrica@gmail.com , o al telèfon 937 364 722 , de les 10:00 a les 14:00 hores i de les 16:00 a les 20:00 hores (si no agafem el telèfon deixeu el vostre nom i número de telèfon i us trucarem més tard) Us esperem a tots i totes!

Veure aquesta informació en pdf.