Benvolgudes famílies,

Ens plau informar-vos de les Jornades d’Iniciació Esportiva 2014/2015, organitzades pel Consell Esportiu del Vallès Occidental, dins al Pla Català de l’Esport. Aquestes activitats pretenen iniciar als nois i noies de P3, P4 i P5 ( i del 1er i 2on a la primera activitat) a la pràctica esportiva de diferents esports, al mateix temps que coneixen i es relacionen amb altres nois i noies de la seva edat i de diferents escoles. El calendari d’activitats per aquest curs és el següent: Procediments i quotes d’inscripció

 

FULL INSCRIPCIÓ CLIC AQUÍ
1. El cost d’inscripció a una Jornada és de 6.00 euros per nen/a.
El preu inclou: l’assegurança obligatòria de 5 euros per totes les Jornades més 1 euro com a quota de participació de cada Jornada. ( a l’activitat de Cerca de la Història, hi ha un suplement de 3 euros en concepte de transport) La quota total es cobrarà a l’octubre abans de la primera jornada i no es retornarà l’import en cas que no hi vagi.
2. El cost del monitor/a de l’Eina Cooperativa (responsable del grup de l’Escola El Vapor.) ho assumeix l’AMPA
3. Caldrà un mínim de 15 nens/es apuntats o no es formalitzarà l’ inscripció al Consell Esportiu, i no es podrà participar a les Jornades del JIE.
Inscripcions
1. Els nens/es apuntats als JIE rebran un mail amb la convocatòria específica al llarg de la mateixa setmana que es realitzi l’activitat amb hora/torn i lloc.
2. Els interessats hauran de portar els seus infants al lloc i hora de concentració. Els acompanyants no podran participar de l’activitat i s’hauran de quedar darrere les tanques/grades…
3. El monitor/a de l’Eina es farà càrrec dels infants durant l’activitat una vegada arribeu al lloc.
4. L’esmorzar caldrà que el porti cada nen/a, l’organització obsequiarà als participants de cada jornada amb una beguda.