Hola de nou a tothom!

Us oferim les imatges de la Pedalada d’ahir a Terrassa  on vam gaudir tots plegats, petits i grans, de la familia i la millor companyia pedalejant, circulant i bategant pels carrers i voltants de Terrassa. Ha estat una experiència molt enriquidora i entretinguda de la que estem ben segurs que repetirem!

OBRE AQUEST DOCUMENT PDF

00AMPA1

A més, gràcies a aquesta iniciativa hem pogut difondre una mica més la necessitat per ajudar a la NADIA NEREA i ha estat possible tornar a posar el nostre granet de sorra ja que vam recaptar 50€. Des de fa aproximadament un mes i mig que es van engegar les diferents accions arreu del món per ajudar-la ja s’han recaptat més de 20.000€ i nosaltres hi hem participat!

00AMPA2.png 00AMPA3.png 00AMPA4.png     00AMPA5.png

 

LOTERIA SORTEIG DE REIS  NADIA NEREA

La Màgia del Nadal va acompanyar a la Nadia Nerea i en la Loteria que vam vendre des de l’AMPA Escola el Vapor ha tocat 2€ PER PAPERETA.

00AMPA6.png       00AMPA8.png

Què podem fer?

  • Cobrar-los  al llarg de tres mesos en la següent botiga entregant la papereta:
  • Ó els Cobrem entregant la papereta en la sala de l’AMPA Escola el Vapor el proper dimarts dia 12 de Gener de 16:30h  a 17:30h ; dimecres 13 de Gener de 9:00h a 9:30h ó escriure un e-mail a tresoreria@ampaelvapor.cat per acordar una altra hora ó dia.
  • Ó com l’Associació Nadia Nerea cobrarà el dècim que està dipositat en l’Administració de Loteria d’Oliana, si no entreguem la papereta enlloc i per tant, no la cobrem, aniran directament per la NADIA per continuar AJUDANT-LA en la seva lluita.

00AMPA9.png