Benvolgudes famílies,

la  comissió d’extraescolars vol informar-vos de quina és la situació actual de la tasca que realitzem i de les necessitats que requereix aquesta esmentada tasca.

A l’escola ja som aprox. 400 nens… i fem diverses activitats extraescolars, que cobrim amb 9 empreses diferents.

La nostra intenció és oferir unes activitats de qualitat que donin resposta a les demandes de les famílies, i que segueixin una coherència amb la dinàmica educativa de l’escola, així com amb la població escolar amb la que treballem.

Actualment, i des de fa temps, a la comissió d’extraescolars som 4 persones… si, 4 persones!!! I el gruix de feina és molt elevat. Per tal de poder donar continuïtat a les activitats que ja funcionen i poder-ne incorporar de noves, ENS CALDRIA SER UNS 8 MEMBRES. És per això que demanem la vostra col·laboració . Si cada membre de la comissió s’encarrega d’una empresa, la feina a realitzar és petita i fàcil de conciliar amb la vida laboral i familiar diària.  Si no aconseguim aquest voluntariat la tasca és dura i difícil de dur terme amb èxit.

PER ACONSEGUIR UNES BONES ACTIVITATS EXTRAESCOLAR ÉS IMPORTANT LA IL·LUSIÓ I LA INICIATIVA, I AIXÒ NOMÉS ÉS POSSIBLE SI TREBALLEM EN EQUIP!!

 

SI PEL PROPER CURS NO SOM UN MÍNIM DE 8 PERSONES S’ANUL·LARAN  LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS, TOTES, des de matiners a casals!

 

Si estàs interessat a formar-ne part, si us plau, posa’t en contacte amb nosaltres!!! (a extraescolars@ampaelvapor.cat fins el 6 de juny).

 

Entre tots la càrrega de feina és més portable!

Entre tots  és més senzill!!

Entre tots les coses sempre surten millor!

 

Us hi esperem!

 

 

Equip de la Comissió d’extraescolars