En la darrera reunió de l’AMPA vam acordar fer extensiu a tots els dies de la setmana la prova pilot del tancament del Carrer Giralt i Serrà, que fins ara sols realitzàvem els divendres del curs passat.

L’horari serà el que ens permet l’autorització de l’Ajuntament, de 08.45 a 09.15h i les tardes de 16.15 a 16.45h, tenint en compte que la seva cobertura dependrà de la implicació de les famílies en aquesta activitat.

Els objectius que perseguim són els exposats amb anterioritat i tots estan relacionats en fer la nostra escola més acollidora i segura, guanyant espai de recollida per a les famílies, sense deixar de banda la sostenibilitat i la necessitat de disposar d’un lloc per als nostres fills, lliure de fums.

Convidem a la col·laboració de totes les famílies en la posada i retirada de la tanca i preguem que a aquelles persones a les que aquesta iniciativa els hi puga generar molèsties, entenguin els motius de la decisió, atès els accidents que hi ha hagut als entorns escolars de la ciutat i les recomanacions dels tríptics, que adjuntem amb aquesta crida, en quant a les distàncies mínimes d’estacionament als centres, per a la recollida dels nostres fills.

En tot cas l’èxit de la iniciativa està en la col·laboració de tots, com s’ha produït en altres escoles de la ciutat. Tots podem afegir el nostre granet de sorra, encara que siga solament traient una tanca un dia en què ningú ho hagi pogut fer, pel motiu que sigui.

Per últim comunicar-vos que volem fer efectiva aquesta nova realitat a partir del 4 d’octubre de 2021 i que aquesta sigui una iniciativa més de les formen part de l’escola, des d’ara i cap el futur.

Salutacions a tothom!