FESTA DE SANT JORDI

logo_santjordi

Hola famílies!

Necessitem voluntaris!!

Ja és aquí Sant Jordi, i ho volem celebrar amb tots vosaltres tot just el dia d’abans, el divendres 22, a partir de les 16:30h !!

Ja fa un parell d’anys que els nostres fills i filles s’ho passen d’allò més bé fabricant-se el seu escut i la seva corona, i imaginant que són cavallers o princeses,

I com tenen tant d’èxit, repetim tallers, sempre comptant amb l’ajuda dels pares i mares voluntaris. Voleu donar-nos un cop de mà?

Envieu un e-mail a  festes@ampaelvapor.cat,  informant del vostre nom, curs del fill/a, i d’aquella tasca on creieu que podeu ser de més ajuda (pot ser més d’una…):

 Preparació i muntatge de taules i material abans de la festa (15:00 – 16:30 h)

 Venda de llibres (16:30 – 18:30 h)

 Refrigeri pels nens (16:30 – 18:30 h)

 Taller d’escuts de cavaller (l’AMPA proporciona el material) (16:30 – 18:30 h)

 Taller de corones (l’AMPA proporciona el material) (16:30 – 18:30 h)

 Recollida del material sobrant al final de la festa (18:30h)

 Si hi ha algun grup de pares o mares que tinguin alguna altra proposta i vulguin muntar un altre taller, que ens ho facin arribar al mail: festes@ampaelvapor.cat

Teniu fins el dia 15 d’abril per apuntar-vos.

Si no tenim un nombre mínim de pares i mares voluntaris per poder portar a terme alguna d’aquestes propostes, no es podrà fer.

Aquest any, els nostres alumnes de 5è, també posaran una paradeta de punts de llibre molt originals, per començar a recollir fons pel viatge de fi de curs de l’any vinent, i potser ens prepararan alguna coseta més!

Moltes gràcies a tots!!

Comissió de Festes

AMPA El Vapor.