Pas-vianants22J2

El passat 13 d’octubre, la nostra AMPA va ser convocada a una reunió a l’Ajuntament de Terrassa, junt amb altres entitats veïnals i la direcció de la nostra escola, amb representants polítics i tècnics de l’ajuntament. L’objectiu va ser informar-nos d’una important actuació urbanística d’un pressupost de 112.000 euros que consistirà en la semaforització, amb pulsador, de 4 passos de vianants al passeig Vint-i-dos de Juliol, a l’alçada de la benzinera i l’edifici Torredemer.

Des de la nostra AMPA, havíem alertat dels riscos d’atropellament que suposaven aquests passos, per una banda per la manca de prudència d’alguns conductors, però també per la imprudència de persones a peu que creuen fora dels passos habilitats. Aprofitem per fer una crida a tots els pares i mares, a extremar les precaucions quan conduïu i que doneu exemple, no creuant enmig del carrer o quan els semàfors estan vermells.

Les obres començaran en breu i es preveu que estiguin enllestides a principis de la propera primavera. Desitgem que amb aquesta nova actuació per millorar la seguretat en els accessos a l’escola, més famílies s’animin a donar autonomia als nostres nens i nenes, que a partir del cicle mitjà i si les condicions són propícies, puguin fer el camí a l’escola sense haver d’estar acompanyats sempre per persones adultes.

PLÀNOL EN PDF

4_semafors