AMPA Escola Can Montllor, Informa

NO AL TANCAMENT DE L’ESCOLA Can Montllor

DISSABTE 2 DE MARÇ A LES 9:30H.

El Secretari general del PSC, el SR. Pere Navarro vindrà al nostre centre a parlar sobre les opcions polítiques que tenim per tal de poder aturar el tancament de l’Escola.

El rebran membres de l’AMPA i els pares i mares que ens vulguin acompanyar.

DISSABTE 2 DE MARÇ A LES 19:30H.

El grup parlamentari CUP a Terrassa, ens convida a un col·loqui als seus locals per tal de poder explicar la nostra problemàtica, i fer divulgació dels actes que farem durant les properes setmanes.

L’acte serà a les 19:30h. i després faran un sopar popular que sol costar entre 3 i 4 €, i que es composa de pica pica, amanides, pa amb tomàquet i similar. Els guanys amb aquest sopar ens els volen fer arribar com aportació econòmica per tal d’ajudar a les despeses que comporten els actes reivindicatius.

Esteu tots i totes convidats i convidades!!!

Lloc: Casal popular l’Atzur, c/ Arquímedes, 89. Terrassa.

DIUMENGE 3 DE MARÇ A LES 11H.

Es celebra una jornada lúdico-reivindicativa al Torrent de les Bruixes de Vallparadís. En aquesta jornada ens han convidat a llegir un manifest, i posteriorment hi haurà xocolatada, i tallers per tots els nens i nenes.

No hi falteu!!! Estan convidades totes les escoles de Terrassa i algunes de fora…la FAREM GROSSA!!!

Per la propera setmana us convoquem a:

VAGA DE FAMÍLIES I ALUMNES
DILLUNS 4, DIMARTS 5 I DIMECRES 6 DE MARÇ
ESCOLES CAN MONTLLOR I ROSER CAPDEVILA
Farem una mesura de protesta coneguda per tots i totes…la VAGA!!!

Aquesta vegada la vaga serà dels alumnes de les escoles, això vol dir que us demanem que els vostres fills i filles durant aquests tres dies no assisteixin a l’escola a fer classe. A canvi, farem uns actes reivindicatius, als quals us demanem la màxima assistència, de pares, mares, avis, àvies, tiets, tietes, amics, amigues…..etc. amb els vostres fills i filles.

DILLUNS 4 DE MARÇ

Portarem als nostres fills i filles fins a la seu de CIU a Terrassa, al c/ Nou de Sant Pere, allà tallarem el carrer i podrem aprofitar per jugar amb els nostres fills i filles a jocs de carrer, xiular, cantar, etc.

DIMARTS 5 DE MARÇ

La vaga es traslladarà al recinte on es feia abans el mercat de Terrassa (el Mercadillo), a l’avda. del Vallès, més avall de l’Eroski. En aquest recinte l’equip de mestres de l’Escola Roser Capdevila, i també demanarem col·laboració de l’equip de mestres de l’Escola Can Montllor, faran activitats per tots els nens i nenes.

DIMECRES 6 DE MARÇ

GRAN DIADA DE LA VAGA D’ALUMNES
Concentració a les 10:30h a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona.
Farem una gran convocatòria, per tal que totes les escoles que puguin i vulguin es puguin sumar.

Pels dies de vaga….

Quedarem cada dia a les 9h al pati de l’escola, on es farà un acte simbòlic i posteriorment ens desplaçarem plegats fins el lloc on es faci l’acció reivindicativa. Ens mourem en autobús, i autocars el dia de Barcelona.

Demanem que impliqueu a qualsevol persona que es pugui fer càrrec dels vostres fills i filles, i que sobretot els impliqueu a ells….hem d’aconseguir que la VAGA sigui un èxit, i demostrar-li a la Sra. Consellera que nosaltres ens ESTIMEM LA NOSTRA ESCOLA!!! I que la lluita va de veritat….

Tant el divendres 1 de març al matí (9h), com a la tarda (15h), hi haurà membres de l’AMPA a la porta de l’escola aclarint tots els dubtes que pugueu tenir sobre els actes i accions que us explica aquest comunicat.

Important!!! A partir de divendres, hi haurà al vestíbul de l’escola un full on caldrà apuntar-se per poder venir a la concentració del dimecres a Barcelona en autocar (per fer ús de l’autocar). Caldrà apuntar el nom del nen/a i les persones que hi aniran.

US DEMANEM MÀXIMA COL·LABORACIÓ!!!
L’ESCOLA ÉS DE TOTS I TOTES!!!
L’ESCOLA SOM TOTS!!!

Aquí sota us expliquen les famílies d’aquestes escoles els veritables motius dels tancament d’escoles públiques. En resum…..volen privatitzar l’escola  pública i generar “borregos” sense opinió!!!!!! Els hi deixarem fer???

L’associació de pares i mares del CEIP Poblenou de Pineda han decidit fer una tancada de 24 hores dins dels centre escolar…..

La portaveu de l’associació de pares i mares Katy Mateo creu que a més de la demografia -que és l’argument que utilitza la Generalitat per justificar tots els tancaments- hi han altres motius. “al posar-nos en contacte amb les AMPESde les altres escoles afectades -diu Mateo- ens adonem que tots portem una mateixa línea. I si, ens hem fet una reflexió, de dir no només perquè tanquen escoles sinó perquè escoles d’aquesta condició”.

Una sospita que comparteixen altres famílies, com ara les del CEIP Els Aigüerols de Santa Perpètua de Mogoda o els de l’escola Can Motllor a Terrassa……..”

Tota la noticia aquí:

I aquí:

I avui mateix al Parlament!!!! Ha passat això!!!!
Així que ara tocar organitzar-se i actuar o deixarem que facin el que vulguin com ja estan fent a Madrid???

“Madrid cierra 12 colegios públicos mientras subvenciona a los colegios del Opus !!! http://bit.ly/128jjuU

Toca lluitar Ja !!!. Les preincripcions estan molt a prop…….

L’ESCOLA PÚBLICA ÉS DE TOTES I TOTS!!!

L’ESCOLA PÚBLICA SOM TOTS!!!